Wednesday, April 27, 2016

Blouse Laraa 2 - Edisi terhad

Blouse Laraa 2 yang ditunggu tunggu telah kembali lagi
✔Kini tampil bergaya dengan kemasan di cuff dan di poket yg comel
✔masih mengekalkan meterial berkualiti iaitu LYCRA CREPE
❤TAHAN LASAK
❤IRONLESS
❤TRAVEL FRIENDLY
✔terdapat 10 warna yg segar yang mampu memberi inspirasi kpd si pemakai
✔ semestinya mesra menyusu untuk para ibu
✔yang istimewanya Laraa batch 2 ni,terdapat size XS hingga XXXL
✔ teristimewa, Laraa kali ini didatangkan dengan Deanna Shawl Printed matching...waooo!

♥ Blouse Laraa                       MYR75.00
♥ Deanna Shawl Printed.      MYR55.00
♥ Hanna Skirt.                         MYR49.00

Instant Shawl by Emanee

Assalamualaikum

Baju kurung warisan tradisi teranggun dah ada, jubah selesa nan menawan pun dah ada....sebagai pelengkap seri perlu ada shawl jugak kan.....jangan risau, semuanya di hujung jari anda !

INSTANT SHAWL BY EMANEE
menggunakan chiffon gorgette
tidak mudah berkedut dan mudah digosok
kemasan kelim ditepi shawl yang halus dan muka akan kelihatan bujur sirih.
TIDAK PERLU LILIT,SARUNG DAN SIAP
Tag besi di hujung shawl untuk kelihatan lebih exclusive

----------------------------
INSTANT SHAWL
----------------------------
❤Retail Price : RM55 free postage
❤10 warna menarik

---------------------------

Koleksi Raya 2016 - Dress Elvyna

Assalamualaikum & salam sejahtera

Terbaru dari Galeri Narabusana ! Dress Elvyna. Dress yang bakal menjadi pilihan dipakai dari 1 hingga 30 Syawal. 2 corak yang tidak terlalu heavy tapi terlalu anggun buat si pemakai !

7 pilihan warna yang sangat menawan dengan
Material Poly crepe ringan yang mudah diurus.
Serap peluh dan sesuai sangat dengan cuaca  sekarang.

Nursing dan wudhu friendly (hidden zip)
Disediakan poket,lepas sangat nak letak dompet, kunci,hp dan pelbagai lagi
Cutting A loose selesa dipakai kemana saja

Hanya RM89 sahaja dan siap pos! Ramai tanya tipu ke memain harga ni. Sungguh, kenapa harga gini? Sebab nak semua anggun, cantik bergaya namun kekal sopan dan menjaga aurat raya nanti. Best kan?

Bertambah best dress elvyna sesuai dipakai kemana saja. Tengok lah gambar model kali ini, ada yang di lalang, ada di belukar dan paling best ke dapur pun sesuai. Apatah lagi kalau kita pakai pergi rumah sedara mara makan ketupat, lemang, rendang dan pelbagai juadah lainnya.

Cara belian yang mudah dihujung jari anda

Whatsapp +6012 2630443 untuk order

Whatsapp +6012 2630443   untuk order

Mari tengok lekas lekas dan order lekas lekas. Harga terlajak murah, kualiti terbaik, cantik menawan pulak tu !!

Koleksi Raya 2016 - Medina Exclusive

Assalamualaikum & Salam Sejahtera


Alhamdulillah, kini kita telah pun melangkah ke tahun 2016. Mohon maaf diatas kesepian yang melanda blog Narabusana ini atas sebab-sebab yang tidak dapat dielakkan.

Insya'Allah selepas ini Narabusana akan lebih bergerak aktif menampilkan pelbagai koleksi anggun untuk anda.

Dengan lafaz bismillah....Narabusana kembali dengan koleksi pertama, koleksi khas untuk Raya Aidilfitri 2016.

Medina Exclusive ditampilkan khas untuk koleksi Raya 2016

PRE-ORDER ❤ MEDINA EXCLUSIVE  BEST DEAL

MEDINA EXCLUSIVE BY EMANEE
dengan 10 design bercorak yang memikat
dan membuatkan anda kelihatan istimewa dari orang lain
.
---------------------------
MEDINA EXCLUSIVE
---------------------------
♥ Pre-order Price : RM119
♥ Material : Lycra
♥ nursing & wudu' friendly
♥ 10 Exclusive Design
♥ Size : S - 3XL

* FREE POSTAGE *

PRE ORDER ini hanya untuk tempahan pantas sebelum 1st MAY 2016
.
PRE ORDER with full payment. Postage out start 3rd MAY 2016
.

Monday, May 18, 2015

Preloved Party


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.
 
Maaf kerana Narabusana sudah terlalu lama tidak mengemaskini stok terbaru dari koleksi kami. Tuntutan tanggungjawab harian yang terlalu padat menyebabkan kami terpaksa 'merehatkan' dulu Narabusana.
Sebagai pengubat rindu, Narabusana akan turut serta di Preloved Party pada 30 & 31 May nanti. Preloved namun hampir 80% pakaian baru yang tidak dipakai. Jangan lepaskan peluang untuk memiliknya, cantik, masih baru pada harga yang cukup murah.
 
Preloved Party ♥
10 am to 8 pm.
Saturday &  Sunday. 30 & 31 May 2015. Kanvas & Co.
H-52-1. Jalan Serai Wangi M 16/M. 
Alam Avenue 2. Seksyen 16, Shah Alam.

Saturday, March 22, 2014

Shawl Lanika

SHAWL LANIKA ~  RM69.00 (tidak termasuk inner) (Free Postage)
 
MATERIAL : HIGH QUALITY SATIN COTTON POTONGAN : PANJANG & SIAP DIJAHIT (READY TO WEAR) UKURAN ~ LEBAR : 69cm/27 in : PANJANG : 190cm/76 in InsyaAllah, Shawl ini boleh menutupi bahagian dada. Mudah digayakan dengan pelbagai cara... Selamat Mencuba ..!!! 
 
PENJAGAAN :  Cucian tangan sahaja. Tidak digalakkan pencucian mesin. Hand wash only. Machine wash not advisable.

Saturday, March 15, 2014

Preloved

As salam.
Narabusana nak jual Heidi AlHumairah yang sangat cantik tu!  HEIDI ialah hoodie yang dicantumkan sekali dengan inner AYRAA silang. Ia boleh dikategorikan sebagai instant hijab kerana cara memakainya sangat mudah! Sarungkan di kepala, adjust dan terus siap!
Sayangnya bentuk muka Nara tak berapa sesuai dengai Heidi ni. Untuk Heidi Hitam Nara jual $35 je sebab dah pakai sekali. Yang lagi 2 tu sama macam di Alhumairah $45. Masih ada tag lagi tau.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...