Friday, June 1, 2012

Anggun Muslimah


Assalamualaikum semua....

Amboi amboi amboi...lama nyer blog ni tak ber'update' kann.....hihihi....Bukan apa, sibuk dengan rutin harian.. menyiap kan tempahan Cokelat. ait..nama  'Narabusana' tp sekarang ada jual  cokelat plak ?? Kepelbagaian tak ghitu :-). Jangan lupa 'The Taste of Chocolate' yang semestinya lazat :) Harga memang jauh lebih murah dari pasaran, especially utk regular customer Narabusana :-) senyum lagi.

Ait..dah melalut ke cokelat, lupa nk promo baju-baju cantik kat bawah ni...makan cokelat pun kena la pakai baju cantik lagi anggun kannn.....yang penting menjaga aurat ye...
Sila-sila jamu mata dan selera....


ZA 180
Price : RM 49.00
Size available : XS , S , 3XL , 4XL
Material : 100 % Cotton
Color : Off White base Mix Light Green checker and stripe

 
 ZA 180F
Price : RM49.00
Size Available : XS , S , L , XL , 3XL , 4XL
Material : 100 % Cotton
Color : Green Checker Printed


 ZA 01(63)
Price : RM45.00
Size Available : M, XL, 2XL, 3XL, 4XL
Material : 100% Cotton
Color : Blue Floral Printed

ZA 01 (64)
Price : RM45.00
Size Available : S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL
Material : 100% Cotton
Color : Pink Floral printed


ZA156B
Price : RM45.00
Size Available :  S, XL, 2XL
Material : 100% Cotton
Color : Brown Mix Yellow Floral Printed

No comments:

Post a Comment

Hai Anggun !
Tinggalkan messages anda di sini...
Luv Narabusana

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...