Wednesday, April 27, 2016

Koleksi Raya 2016 - Dress Elvyna

Assalamualaikum & salam sejahtera

Terbaru dari Galeri Narabusana ! Dress Elvyna. Dress yang bakal menjadi pilihan dipakai dari 1 hingga 30 Syawal. 2 corak yang tidak terlalu heavy tapi terlalu anggun buat si pemakai !

7 pilihan warna yang sangat menawan dengan
Material Poly crepe ringan yang mudah diurus.
Serap peluh dan sesuai sangat dengan cuaca  sekarang.

Nursing dan wudhu friendly (hidden zip)
Disediakan poket,lepas sangat nak letak dompet, kunci,hp dan pelbagai lagi
Cutting A loose selesa dipakai kemana saja

Hanya RM89 sahaja dan siap pos! Ramai tanya tipu ke memain harga ni. Sungguh, kenapa harga gini? Sebab nak semua anggun, cantik bergaya namun kekal sopan dan menjaga aurat raya nanti. Best kan?

Bertambah best dress elvyna sesuai dipakai kemana saja. Tengok lah gambar model kali ini, ada yang di lalang, ada di belukar dan paling best ke dapur pun sesuai. Apatah lagi kalau kita pakai pergi rumah sedara mara makan ketupat, lemang, rendang dan pelbagai juadah lainnya.

Cara belian yang mudah dihujung jari anda

Whatsapp +6012 2630443 untuk order

Whatsapp +6012 2630443   untuk order

Mari tengok lekas lekas dan order lekas lekas. Harga terlajak murah, kualiti terbaik, cantik menawan pulak tu !!

No comments:

Post a Comment

Hai Anggun !
Tinggalkan messages anda di sini...
Luv Narabusana

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...